Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
Blog
05.09.2022
Nově přidány české desky
České desky na našem e-shopu. číst celé
13.06.2022
Vnitřní a vnější obaly na gramofonové desky, obaly na CD minidisky
Vnitřní a vnější obaly na gramofonové desky, obaly na CD minidisky. číst celé
07.06.2022
Audio Video Show Praha 2022
V pátek a v sobotu 3. - 4. 6. 2022 jsme se účastnili výstavy AUDIO VIDEO SHOW PRAHA 2022. Součástí výstavy bylo 60 expozic a cca 350 značek. Jsme moc ... číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 7 dní.

HODNOCENÍ LP, CD, MC
MINT (M) - médium je ještě zabalené a nebo nehrané
NM or M- - ve stavu jako nové minimálně hrané - TOP stav
VG+          - hrané s mírným opotřebením
VG            -  hrané s velkým opotřebením
G               - velmi špatné
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
  1. Udělujete tímto souhlas MATEUS Veto s.r.o., se sídlem Dolní náměstí 308/18, Opava  746 01 IČ:01486331, zapsaná u Krajského soudu v Ostravě, oddíl C, vložka 55966 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Zboží.cz, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Zboží.cz.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Nově přidány české desky
05.09.2022
Nově přidány české desky
České desky na našem e-shopu. číst celé
Vnitřní a vnější obaly na gramofonové desky, obaly na CD minidisky
13.06.2022
Vnitřní a vnější obaly na gramofonové desky, obaly na CD minidisky
Vnitřní a vnější obaly na gramofonové desky, obaly na CD minidisky. číst celé
Audio Video Show Praha 2022
07.06.2022
Audio Video Show Praha 2022
V pátek a v sobotu 3. - 4. 6. 2022 jsme se účastnili výstavy AUDIO VIDEO SHOW PRAHA 2022. Součástí výstavy bylo 60 expozic a cca 350 značek. Jsme moc ... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 7 dní.
HODNOCENÍ LP, CD A MC
  • MINT (M)/ médium je ještě zabalené a nebo nehrané
  • NM or M-/ ve stavu jako nové minimálně hrané - TOP stav
  • VG+ / hrané s mírným opotřebením
  • VG / hrané s velkým opotřebením
  • G/ velmi špatné
Kde nás najdete

Dolní náměstí 308/18

Opava  746 01

 

 

 

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz